Kaheksast kaheksa: Sadam võttis taas TTÜ skalbi

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saimon Sutt viskas Pärnu resultatiivseimana 18 punkti, lisades seitse lauapalli ja kaks blokki.
Saimon Sutt viskas Pärnu resultatiivseimana 18 punkti, lisades seitse lauapalli ja kaks blokki. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Pärnu Sadama korvpallimeeskond alistas TTÜ korvpalliklubi koduses meistriliigas tänavu neljandat korda ja kui arvestada eelmist hooaega, siis juba kaheksandat korda järjest. Seekordsed võidunumbrid olid 76:67.

Matši Tallinnas alustasid pare­mini kohalikud, kes võitsid avaveerandi 27:20. Teisel mänguperioodil tulid pärnakad järele ja poolajaks oli kaotusseis minimaalne (40:41).

Pärast poolaega haarasid meie poisid initsiatiivi ja juhtisid enne otsustavat veerand­aega 58:53. Seitse minutit enne mängu lõppu tabas Siim-Markus Post kolmese ja suvepealinlased pääsesid üheksa punktiga ette. TTÜ tuli veel kolme punkti kaugusele (63:66), kuid viimase viie minutiga said pealinlased mängust vaid ühe korvi, mis ei lubanud kodupublikule võidurõõmu valmistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles