Andekas jetisportlane osaleb maailmameistrivõistlustel

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jasmiin Üpraus.
Jasmiin Üpraus. Foto: stardipaik.ee

Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi õpilane Jasmiin Üpraus loodab heade inimeste toel kokku saada 15 000 eurot, mis aitaks tal tasuda transpordi ja treeninguvahendite eest jetivõistlustel.

Sel aastal plaanib neiu kaasa lüüa nii maailmameistrivõistlustel, rahvusvahelistel võistlustel kui ka Baltikumi meistrivõistlustel.

"Praegu olen ma välja võidelnud ainulaadse võimaluse osa võtta rahvusvahelistest suurvõistlustest, mille kohapealsetest kuludest osa katavad korraldajad," kirjutas ta portaalis Stardipaik.ee. "Kuid võistlustele kohalejõudmise ja võistlustel viibimise kulud on aga enda kanda, samuti treeninguvahendite hankimine."

Nii palubki ta portaalis abi, et jõuda muretult sihini. "Mulle on olulisel kohal kool, kus minu õpitulemused on suurepärased. See tähendab, et võistlushooajal peaksin lendama tihedalt lennukiga kooli ja võistluste vahet, samuti on kulukas mööda maad jetit võistluspaikade vahet transportida," selgitas Üpraus.

Üpraus istus jeti selga juba nelja-aastasena. Eesmärgipäraselt hakkas ta armastatud spordialaga tegelema 2013. aastal. Järgnenud aastate jooksul võistles ta meeste kiireimas võistlusklassis ja mullu tuli naiste tugevaimas klassis Eesti meistriks.

Jasmiin 2004. aastal.
Jasmiin 2004. aastal. Foto: stardipaik.ee

Igaüks saab oma panuse anda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles