Kuus ja pool minutit kuival olnud korvpallurid kaotasid esimese pronksilahingu seitsme silmaga

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sadam.
Pärnu Sadam. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Pärnu Sadama korvpallimeeskond alustas kolme võiduni mängitavat pronksiseeriat kaotusega, kui võõral väljakul jäädi 77:84 alla Rapla Avis Utilitasele.

Viie minuti järel juhtisid pärnakad 10:9 ja perioodi lõpus 22:21. Kuigi Pärnu oli tabanud vaid ühe kahepunktiviske (1/9), näidati suurepärast tabavust kolmestel, mis oli 56 protsenti (6/11).

Teisel veerandajal kerkis Sadama poolel esile Timo Eichfuss, kes tabas kuue minutiga kolm kolmest. Mäng kulges punkt punktis ja poolajale mindi kodumeeskonna 44:42 eduseisus.

Teine poolaeg algas krahhiga: Rapla pani püsti maa-ala kaitse ja pärnakad olid koguni kuus ja pool (!!!) minutit kuival, samal ajal kui raplakad viskasid 11 silma. Kaks minutit enne kolmanda veerandaja lõppu paisus Rapla edu juba 16 silmani (60:44). Kuid siis tärkas lootuskiir: Pärnu tegi 10:2 spurdi ja viimase veerandi eel säras tablool Rapla kaheksapunktiline eduseis (62:54).

Otsustaval veerandil sattus hoogu Rapla kapten Indrek Kajupank, kes lühikese ajaga kogus seitse silma. Kuid pärnakad ei jätnud jonni ja tulid viis minutit enne mängu lõppu kuue punkti kaugusele. 40 sekundit enne lõpusireeni oli vahe vaid viis silma, kuid pärnakad ei pääsenud enam lähemale.

Neli kaugviset tabanud Sutt oli pärnakate resultatiivseim 19 silmaga. Eichfuss lisas 14 ja Post 12 punkti. Rapla poolelt säras üleplatsimehena Kajupank, kes kogus 23 silma.

Seeria teine matš toimub kolmapäeval Pärnus. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles