Üks Keel Pärnu võrkpalliklubist välja, teine sisse: Markkus suundub Austria meisterklubisse, Martti tuleb asemele

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markkus Keel.
Markkus Keel. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnu võrkpalliklubi 22aastane sidemängija Markkus Keel on allkirjastanud lepingu võrkpalliklubiga SK Posojilica AIC/DOB.

Valitsev Austria meister osaleb järgmisel hooajal Euroopa meistrite liigas.

Markkus Keel klubivahetusest: „Tahan väga ennast välismaal proovile panna. Usun, et võõras keskkond sunnib mind veel rohkem treeningutel pingutama ja uues liigas on mul sidemängijana kindlasti võimalik mängutarkust ja küpsust juurde saada. Suur tänu Pärnu võrkpalliklubile nende nelja aasta eest, suure kummarduse teen kõikidele suvepealinna võrkpallifännidele.“

Markkuse koha võtab järgmisel hooajal üle tema vanem vend, 26aastane Martti Keel, kes ennegi suvepealinna meeskonda kuulunud. Kaks aastat tagasi, 2015/2016. hooajal võitis Pärnu VK just tema dirigeerimisel Eesti karikavõistlused ja Saja liiga (Credit 24 meistriliiga). Eelmisel hooajal pallis Martti Rakvere võrkpalliklubis, enne seda aasta Pielaveden Sampo ridades Soome meistriliigas.

Martti Keel klubivahetusest: „Mul on ülihea meel tagasi Pärnusse mängima tulla. Suvepealinnaga seoses meenuvad kohe suurepärased fännid ja publik ning kindlasti koos võidetud tiitlid. Võidunälg on väga suur ja usun, et Pärnu võiks olla see võistkond, kellega suudame mõne tiitli võita. Kindlasti annan endast parima, et Pärnu oleks järgmine aasta edukas“.

PÄRNU, EESTI, 24APR16.Pildil tl/Foto TAIRO LUTTER/POSTIMEES
PÄRNU, EESTI, 24APR16.Pildil tl/Foto TAIRO LUTTER/POSTIMEES Foto: TAIRO LUTTER / PM/SCANPIX BALTICS

Pärnu esindusvõistkonnas jätkavad tuleval hooajal sidemängijatena 17aastane Richard Voogel ja 22aastane Karl Lilles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles