Indrek Alekõrs: Ragn-Sells lõpetas töö

Indrek Alekõrs
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui klient unustab pakendikoti või konteineri tühjenduspäeval välja panemata, on sanktsioonid kukil. Kui Ragn-Sells hilineb teenuse osutamisega, ei selgita keegi midagi.
Kui klient unustab pakendikoti või konteineri tühjenduspäeval välja panemata, on sanktsioonid kukil. Kui Ragn-Sells hilineb teenuse osutamisega, ei selgita keegi midagi. Foto: Urmas Luik

Nii nagu ikka saime meilitsi meeldetuletuse, et 20. mail on pakendite äravedu. Tegime nagu tavaliselt: viisime eelmisel päeval pakendikotid õue.

Ette nähtud päeval ei veetud neid ära. 21. mail helistasin infotelefonil ja pärisin, milles asi. Paluti vabandust ja lubati tagasi helistada. Ei helistatud. Kotid olid endiselt tänaval. 22. mail helistasin uuesti. Paluti vabandust ja lubati tagasi helistada. Ei helistatud. Saatsin meili järelepärimisega, milles viitasin asjaolule, et prügikotid, mis tähtajaks viimata, kuuluvad nüüd tänaval ikkagi Ragn-Sellsile. Seega ka vastutus nende saatuse eest (lõhkumine, laialipudenemine, koerad, kassid). Ei midagi.

Helistasin kolmandat korda. Sain teada, et vist olevat mulle saadetud 22. mail meil äraveo kohta 24. mail. Kahjuks pole sellist e-kirja saanud. Põhjust ei osatud öelda. Huvitav, miks nüüd meiliühendus ei toimi. Küll aga meenub, et ükskord viisime pakendid tänavale lõuna paiku, sest tavapäraselt viidi kotid ära õhtuti. Justkui kiuste oli aga erandpäev mitme aasta jooksul ja pakendid oli ära viidud hommikul. Järgnesid kohe sanktsioonid ja pildid. Huvitav lähenemine, kas pole?

Aga mina olen oma üles­ande täitnud. Prügi asub linnas Pronksi tänaval ja millal see minema viiakse, pole enam minu mure. Võtku, kes tahab, sest see, kes peab, seda ei tee.

P. S. Olukord lahenes neli päeva hiljem, aga keegi pole midagi öelnud. Ei tea, kas hakkabki nüüd nii olema? Kui ikka konkurentsi pole, võib kõike ­teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles