Lihula liinidel hakkavad sõitma pärnaõitega bussid

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi teenuse osutaja Lihulas ja Läänerannas on AS GoBus, teostab reaalselt vedusid AS L&L
Kuigi teenuse osutaja Lihulas ja Läänerannas on AS GoBus, teostab reaalselt vedusid AS L&L Foto: Arvo Meeks

Heinakuu esimene päev toob Lääneranna valda helerohelised valgete pärnaõitega kaunistatud uued bussid, mis hakkavad teenindama kümmet vallakeskusest Lihulast lähtuvat liini.

Nii-nimetatud Lihula liinidele korraldas riigihanke Lääne maavalitsus, mis nagu teisedki maavalitsused kaotati aasta algusest. Riigihanke võitis AS GoBus.

„Vastavalt riigihanke plaanitud sõidugraafikule tellib neid liine 1. juulist Pärnumaa ühistranspordikeskus,“ märkis keskuse vanemlogistik Avo Rahu. „Uue kujundusega busside liininumbrile lisandub täht L, mis viitab Lihulale ja Läänerannale ning välistab teiste samasuguste liininumbrite kordumist Pärnumaal.“

AS GoBus võtab alltöövõtjana reisijaid vedama senini neid liine teenindanid Lihula perefirma AS L&L, kuid et liinimuudatused on erinevad ja suured, soovitab ühitrsanpordikeskuse vanemlogistik sõitasoovijatel uue graafikuga infoportaalides või küsida infot telefonitsi.

Muudatused toimuvad Lihulat teenindavates bussidega, mis sõidavad nii Pärnu- kui Lääne maakonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles