Hillar Kohv unistab telereporteri tööst

, Viinahaualt, Tori vallast
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tori valla mees Hillar Kohv unistab telereporteri tööst.
Tori valla mees Hillar Kohv unistab telereporteri tööst. Foto: Erakogu

9. augustil sain 45aastaseks, aga oma sünnipäeva ma ei pidanud. Ütleme siis nii, et pidasin eelmisel aastal Jaagussaare Maarja ja tema sõpruskonna seltsis juubeli ja ühtlasi majal katusevahetuse talgud ära.

12. augustil aga helistas mulle TV3 operaator, kes avaldas soovi mulle külla tulla reporter Anna- Maria Makko ettepanekul, ning mõistagi olin nõus.

Kokkulepitud ajal kohtusime Viinahaual ning sain ise olla enda saatelõigu reporter, hoides TV3 logoga mikrofoni oma käes ning vastates samal ajal operaatori küsimustele.

Operaator aga kiirustas kohe tagasi sõitma, sest ütles, et see lugu on vaja ruttu kokku panna ja õhtul peab olema juba eetris.

Mina asusin ruttu oma Facebooki sõpru teavitama, et vaadaku õhtul TV3st mind "Seitsmestest uudistest". Paraku aga lugu eetris polnud. Saatsin siis alati lahkele ja säravale saatejuhile Annely Adermannile e- kirja, küsimaks: mis toimub?

Annely teatas, et minu lugu on homme ehk laupäeval eetris ning mina taas Facebookis sõpru teavitama. Aga polnud ka laupäeval. Saatsin pärimise Anna- Maria Makkole mobiilile, ta sõnas, et tema on loo kenasti ära teinud ja tal olid parimad kavatsused, andis päevatoimetaja numbri. Helistasin talle ning ilmselt saatejuht Sirje Eesmaa teatas, et kust on võetud see, et minu lugu laupäeval eetris on, et laupäeval on Helgi Sallo ja pühapäeval Hillar Kohv sünnipäeva rubriigis. Mina taas Facebookis teadet uuendama ja näiteks Eda Sillaots Sindist teatas Facebooki kaudu, et tema ei usu enam kedagi ega midagi.

Annely Adermann, kes oli taas pühapäeval kauniks eetrinäoks, teatas mulle e-mailitsi, et täna on minu lugu kindlalt eetris, et oli sellele ka promo sisse lugenud, ning sel korral olin tõepoolest TV3 ekraanil.

TV3 on ikka usaldusväärsem kui Kanal 2, sest Kanal 2 reporteri Urmo Tammega tegin "Väljalennu" saate reklaamiks nalja Tallinnas ning seda ei peetud kultuurseks "Reporteris" näidata, oli üleval vaid "Reporteri" veebis.

Mina unistan tõesti telereporteri tööst, sest see on minu jaoks huvitav töö, aga näiteks "Krimi" reporter ma küll olla ei tahaks, lugusid elust enesest ning meelelahutusvaldkonnast teeksin hea meelega, kui vaid vastav pakkumine tehtaks, ning kontakti saab minuga Facebooki kaudu sõnumit saates.

TV3-le eesotsas operaatori, reporter Anna- Maria Makkoga ja saatejuht Annely Adermanniga suur tänu ja parimad tervitused!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles