Nädal lõpeb muutliku ilmaga

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel on oodata tuisku ja lörtsi.
Nädalavahetusel on oodata tuisku ja lörtsi. Foto: Mailiis Ollino

Nädalavahetusel on oodata lund ja tuisku, mis järgmise nädala alguses läheb üle lörtsiks ja vihmaks.

Laupäeva öösel on pilves ilm. Tuul pöördub põhja ja kirdesse ja  tugevneb hommikuks viie kuni 11, rannikul puhanguti 15 meetrini sekundis. Õhutemperatuur jääb öösel Pärnumaal kolme miinus- ja ühe plusskraadi vahele.

Päeval on oodata samuti pilves ilma. Kohati sajab vähest lund ja tuiskab. Puhub põhja- ja kirdetuul viis kuni 11, rannikul iiliti 15 meetrit sekundis, õhtuks tuul nõrgeneb. Külma tuleb paar–kolm kraadi.

Pühapäeval öösel on ilm pilves. Puhub põhja- ja kirdetuul kaks kuni kaheksa meetrit sekundis. Külmakraade on neli–viis.

Päeval on ilm pilves selginemistega. Puhub muutliku suunaga tuul kaks kuni seitse meetrit sekundis, õhtuks pöördub tuul läände ja edelasse ja veidi tugevneb. Külma on kolm kuni neli kraadi.

Esmaspäeva öösel pilvisus tiheneb ja saartelt lume ja lörtsina algav sadu levib hommikuks üle Eesti, saartel läheb sadu üle vihmaks. Puhub edelatuul neli kuni kümme, rannikul puhanguti 15 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb Lääne-Eestis miinus ühe ja miinus kuue kraadi vahele, hommikul tõuseb Lääne-Eestis kahe plusskraadini.

Päeval on pilves selgimistega ilm ja mandril sajab mitmel pool lund, päeva jooksul loode poolt sadu lakkab. Tuul puhub läänekaarest neli kuni üheksa meetrit sekundis. Õhutemperatuur on miinust kolmest pluss kolme kraadini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles