Liis Lemsalu lubab head energiat

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ardi Truija

Homme öösel tutvustab Pärnu ööklubis Sugar oma värsket plaati tänavuse “Superstaari” saate võitja Liis Lemsalu, kes lubab pärnakad positiivsust täis laadida.

Eesti neljanda superstaari debüütplaadile “Liis Lemsalu” on käe külge pannud koguni kümmekond Eesti muusikut eesotsas Stig Rästa, Lauri Pihlapi ja Mikk Targoga, rääkimata plaadifirma Universal produtsentidest, kes on Jose Diogo Neves ja Jonas Olsson.

“Superstaari” saade avas uksed

Lemsalu ei soostunud ütlema, kui rahul ta kokkuvõttes plaadiga on, küll märkis neiu, et plaadi valmimise ajal tegi ta kindlasti kõige soodsamad valikud.

“Kunagi ei jää miski samaks, alati lisanduvad uutele tegemistele uued ideed ja variatsioonid, seega olen üsna kindel, et minu järgmine plaat tuleb veidike erinevam esimesest,” ütles Lemsalu Pärnu Postimehele. “Kui nüüd kogu protsessile tagasi vaadata, leiab alati midagi, mille kallal nuriseda, kuid ei tohi unustada, et oleme pidevas liikumises. Ei tasu jääda mõtisklema asjade üle, mis on juba tehtud, tuleb rõhuda uutele ideedele ja tegemistele.”

Plaadilt on ilmunud singlid “Shining Star”, Liisi enda sulest “Wanna Get Down” ja “Täitugu soovid”.

Lemsalu lootis, et fännid on plaadi omaks võtnud ja toetavad teda sajaprotsendiliselt. “Olen andnud endast kõik, loodan, et kuulajad, kes mu plaadi mängima panevad, tajuvad minu tundeid, mida olen lisanud igasse loosse,” märkis laulja.

Kas mõnele singlile on oodata videot, ei osanud Lemsalu veel öelda, sest see vajab pikemat ettevalmistust ja kontseptsiooni.

Suvise TV3 “Eesti otsib superstaari” saate võidu kohta märkis Lemsalu, et saatevõit avas tema jaoks muusikamaailmas uusi uksi.

“Olen küll täpselt sama inimene, teen asju samamoodi nagu varem, kuid endise ja praeguse Liisi vahe on see, et mul on avanenud rohkem uksi siinsel muusikamaastikul,” arvas näitsik. “See on vist ainuke suur muutus. Kuid arvatavasti ma enam sellises saates ei osaleks, vähemalt hetke emotsioonide põhjal kindlasti mitte.”

Lemsalu sõnade järgi lõi ta pärast saatesarja lõppu koos teiste saates osalenutega kaasa “Superstaari tuuril” ja võttis pärast seda natukeseks aja maha.

“Võtsin nahaalselt aega enda jaoks ja mind võis tihtipeale leida oma kodu terrassil raamatut ja muusikat nautimas,” rääkis Lemsalu.

Lemsalu sõnade järgi tuli talle pärast saadet pakkumisi, kuid ta ei kiirustanud nende vastuvõtmisega.

“Tuleb jääda realistlikuks ja mõelda selle peale, mida on mõtet vastu võtta ja kas projekt sind tõeliselt paelub,” selgitas ta. “Usun, et asju ei saa teha poole südamega, kui midagi juba teha, lisada sinna kogu süda.”

Satub tihti Pärnusse

Et Liis on Pärnus sündinud, satub ta enda kinnitusel siia tihti ja loomulikult käis suvepealinnas suvitamaski.

“Leian alati tee Pärnusse, kus külastan oma vanavanemaid ja veedan veidike aega kas või lihtsalt linnas jalutades,” nentis neiu. “Praegu on kiire aeg ja raske on võtta puhkust sagimisest, et vanavanematele külla minna, kuid annan endast parima.”

Hommeõhtusel Sugari kontserdil rõhub Lemsalu oma uue plaadi materjalile, kuid ta ei välistanud mõnd üllatuski.

“Oleme bändiga väga ärevil ja loodame, et saame kõikidele kuulajatele pakkuda midagi meelepärast,” sõnas Lemsalu. “Polegi varem väga Pärnu publikuga kokku puutnud ja usun, et laupäevane päev on kõige parem aeg kõige uuega algust teha! Kui inimesed soovivad end laadida hea energia ja positiivsusega, siis usun, et Sugar on raudselt õige koht, kuhu tulla.”

Liis Lemsalu

Sündis 20. oktoobril 1992. aastal Pärnus.

Tema isa on endine professionaalne jalgpallur Marek Lemsalu.

2002. aastal kolis pere Norrasse, sest Marek Lemsalu liitus sealse klubiga Bryne FK.

Norras kujunes Liisi hobiks jalgpall.

Norras tegi esimesed sammud muusikas ja osales noortekooris.

Pärast Eestisse tagasi kolimist liitus 2006. aastal Nõmme Kalju jalgpallinaiskonnaga. Hiljem loobus jalgpallist ning asus õppima WAF laulu- ja tantsukooli.

2011. aastal võitis TV3 show’ “Eesti otsib superstaari” neljanda hooaja.

Õpib Tallinna Nõmme gümnaasiumi 12. klassis.

Andmed: Wikipeedia

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles