Liis Lemsalu lubab head energiat

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ardi Truija

Homme öösel tutvustab Pärnu ööklubis Sugar oma värsket plaati tänavuse “Superstaari” saate võitja Liis Lemsalu, kes lubab pärnakad positiivsust täis laadida.

Eesti neljanda superstaari debüütplaadile “Liis Lemsalu” on käe külge pannud koguni kümmekond Eesti muusikut eesotsas Stig Rästa, Lauri Pihlapi ja Mikk Targoga, rääkimata plaadifirma Universal produtsentidest, kes on Jose Diogo Neves ja Jonas Olsson.

Lemsalu ei soostunud ütlema, kui rahul ta kokkuvõttes plaadiga on, küll märkis neiu, et plaadi valmimise ajal tegi ta kindlasti kõige soodsamad valikud.

“Kunagi ei jää miski samaks, alati lisanduvad uutele tegemistele uued ideed ja variatsioonid, seega olen üsna kindel, et minu järgmine plaat tuleb veidike erinevam esimesest,” ütles Lemsalu Pärnu Postimehele. “Kui nüüd kogu protsessile tagasi vaadata, leiab alati midagi, mille kallal nuriseda, kuid ei tohi unustada, et oleme pidevas liikumises. Ei tasu jääda mõtisklema asjade üle, mis on juba tehtud, tuleb rõhuda uutele ideedele ja tegemistele.”

Plaadilt on ilmunud singlid “Shining Star”, Liisi enda sulest “Wanna Get Down” ja “Täitugu soovid”.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles