Päästjad tegid üllatusvisiidi nelja hotelli

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile hommikul astusid päästjad kutsumata ja ette teatamata ­sisse Koidulapargi hotelli uksest. Algas tänagi kestev reid, veendumaks majutuskohtade tuleohutuses.

Kontroll keskendub kõige olulisematele nõuetele: tulekahju varase avastamise tagamisele ja inimeste ohutule evakueerimisele. Viimase suhtes ei anna päästeametnikud ­armu ja väärteomenetlus ootab iga rikkujat, kes seab majas olevad inimesed ohtu.

“Siit saime kohe maasika,” tõdes Lääne päästekeskuse ohutusjärelevalve büroo peainspektor Georg Kalde pärast Koidulapargi hotelli treppide-koridoride uurimist. Astmetel vedelesid määrdunud pesu kotid, mis ootasid äraviimist. Kokkupandavad lisavoodid olid pandud kori­dori uste taha ja uksed ei avanenud korralikult.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles