Võrkpallurid naasevad Lätist võidu ja kaotusega

Märt Pilme
, reporter
Copy
Valitsev Eesti meister Pärnu võrkpalliklubi.
Valitsev Eesti meister Pärnu võrkpalliklubi. Foto: Tairo Lutter

Kui eile alistas Pärnu võrkpalliklubi Credit24 meistriliigas Jelgava võõral väljakul 3:0, tuli täna Riias tunnistada sealse RTU/Robežsardze 3:1 paremust.

Riias võideti küll esimene geim 25:23, ent kaotati kolm järgmist 20:25, 18:25 ja 21:25.

Lätlased näitasid paremat protsenti nii rünnakul (41 vs. 35) kui vastuvõtul (53 vs. 51). Riia tiim kõmmutas 11 ässa, Pärnu kaks.

Üleplatsimees oli vastastel Gatis Garklavs, kes tõi koguni 25 silma (+8) ja realiseeris poole tõstetest. Garklavsi kontosse kogunes kolm blokki ja kaks pallinguässagi.

Suvepealinlaste tulemuslikemaks osutus Taavet Leppik, kes lõi maha 37 protsenti rünnakutest ja kogus 15 silma (+7). Eder Levi Kock sai enda nimele viis sulustamist ja 14 punkti (+7). Pärnu tempomehe Mhait Martin Pooli arvele kogunes lausa seitse blokki.

Matš täispikkuses:

 

Pärnul on 13 matšiga kuus võitu ja seitse kaotust, mis annab üheksa satsi hulgas viienda koha. Riia tiim tõusis võiduga eelviimaselt kohalt kuuendaks.

Pärnakate järgmine matš tuleb neljapäeval, kui CEV Challenge Cupi 1/16-finaali avamängus minnakse kokku Horvaatia tiimi Kaštela Mladosti Ribolaga. Korduslahing võõral väljakul toimub 18. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles