Sillakoalitsiooni läbirääkimised algasid viietunnise kõnelusmaratoniga

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Valimisliidu Pärnu Ühendab, Keskerakonna ja Eesti Rahvusliku Konservatiivse Erakonna koalitsiooniläbirääkimised algasid mitmetunnise maratonkohtumisega Pärnu linnakodaniku majas.
Valimisliidu Pärnu Ühendab, Keskerakonna ja Eesti Rahvusliku Konservatiivse Erakonna koalitsiooniläbirääkimised algasid mitmetunnise maratonkohtumisega Pärnu linnakodaniku majas. Foto: Eno-Gerrit Link

Täna pärastlõunal Pärnu linnakodaniku majas alanud valimisliidu Pärnu Ühendab, Keskerakonna ja Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) esindajate koalitsioonikõnelused venisid viie tunni pikkuseks ja pooled leidsid, et esimene kokkusaamine oli konstruktiivne.

Seda, milles esimesel kohtumisel, mille käigus puudutati linna üldist arengut ja haridust, kokku lepiti, ei soovinud valimisliitu kuuluv linnapea Romek Kosenkranius ega Keskerakonna Pärnumaa piirkonna esimehe kohusetäitja Marko Šorin täpsustada.

“Enne ei tahaks sellest rääkida, kui täispakett on läbi arutatud,” märkis Šorin.

“Ei taha konkreetseid asju välja tuua enne, kui kõik teemad on läbi käidud,” ütles Kosenkranius. “Midagi pole lõplikult kokku lepitud ja teemasid tahetakse kindlasti fraktsioonideski arutada.”

EKRE Pärnumaa ringkonna aseesimees Heldur Paulson leidis, et seni kõne all olnust tähtsaim on Pärnu kolmanda silla ehitamise plaan, milles kõik asjaosalised on ühel meelel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles