Ööpäevaga lisandus kaks positiivset testi, viis nädalat intensiivravil olnud patsient pääses hingamisaparaadi alt

Pärnu Postimees
Copy
Koroonaviiruse drive-in-testimine.
Koroonaviiruse drive-in-testimine. Foto: Dmitri Kotjuh

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 1677 koroonaviiruse testi, millest üheksa proovi ehk pool protsenti osutus positiivseks. Eestis on tänaseks tehtud 51 188 esmast testi, nendest 1666 ehk 3,3 protsenti on andnud positiivse tulemuse. Pärnumaal tuvastati 67 testitud elaniku seast kaks viiruspositiivset.

Pärnumaal on teste tehtud 3255, neist 100 ehk kolm protsenti on osutunud positiivseks.

Pärnu haiglas on ravil 13 COVID-19 patsienti, kellest üks viibib intensiivraviosakonnas. Üle viie nädala kohalikus haiglas juhitaval hingamisel olnud patsient pääses eile koroonahaigete tavaravi osakonda, kuid eile saabus haiglasse uus intensiivravi vajav koroonahaige.

Ööpäevaga lisandus maakondades koroonaviiruse positiivseid inimesi nii Harju-, Tartu-, Pärnu-, Saare- kui Ida-Viru- ja Valgamaal.

Koroonagraafik 29.04.20
Koroonagraafik 29.04.20 Foto: Pärnu Postimees

Tänahommikuse seisuga vajab Eestis uue koroonaviiruse tõttu haiglaravi 89 inimest, kellest kümme on juhitaval hingamisel.

Haiglatest on välja kirjutatud 236 inimest (võrreldes eile avaldatud arvudega on korrigeeritud Tartu ülikooli kliinikumist kojusaadetute numbreid tingituna andmekvaliteedi probleemidest). Surmajuhtumeid ööpäeva jooksul ei lisandunud. Eestis on koroonaviiruse tõttu surnud 50 inimest. Pärnu haiglast on koju läinud 13 tervenenud koroonapatsienti.  Surnud on kolm koroonasse nakatunut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles