Jüri Lebedev: Linnapea eksirännak

Jüri Lebedev
, Pärnu linnavolikogu liige
Copy
Pärnu linnavolikogu liige Jüri Lebedev küsib: miks ei lastud korralikult ette valmistatud materjaliga arendajat komisjonis teisele ringile?
Pärnu linnavolikogu liige Jüri Lebedev küsib: miks ei lastud korralikult ette valmistatud materjaliga arendajat komisjonis teisele ringile? Foto: Jüri Lebedev

Linnapea Romek Kosenkraniuse selgituslugu „Tõe väänamise meistrikursus Andres Metsojalt?” on sedavõrd „selgitavalt” eksitav, et asetab õnnetu meeri muinasjutu-Hansu kombel laande ekslema kompassita. Olukorras, kus õelutsev opositsioon on rajamärgiks poetatud leivapuru nahka pistnud.

Oma eksiteel sajatab Kosenkranius tuld ja tõrva kunagiste koalitsioonipartnerite Siim Suursilla ja Andres Metsoja (Isamaa) suunas, kinnitades, et just nemad on süüdi selles, et Lootsi 10 detailplaneering jäi kehtestamata. Tegemist on läbi ja lõhki eksitava väitega.

Nimelt peavad detailplaneeringud volikokku pääsemiseks saama esmalt heakskiidu volikogu planeeringukomisjonilt. Linnapea jätabki mainimata, et Lootsi 10 detailplaneeringu koostamise algatamine oli komisjonis arutlusel 19. novembril 2018. aastal, kui istungil oli kohal ka raskekahurvägi raest: peale komisjoni liikmete abilinnapea Meelis Kukk, planeerimisosakonna juhataja Kaido Koppel, arhitekt Kadri Karjus, linnasekretär Tiina Roht, jurist Katrin Karu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles