Valimisdebatt Tori valla hariduselu murede lahendamine oleks kergendus pärnakatelegi

Sirle Matt
, reporter
Copy
Tori valla valimisdebatil osalesid Mihkel Kalamees Eesti Konservatiivsest Rahvaerakonnast, Lauri Luur valimisliidust Terve Koduvald, Jana Malõh valimisliidust Koduvald, Andres Mõis Eesti Reformierakonnast ja Marko Šorin Eesti Keskerakonnast.
Tori valla valimisdebatil osalesid Mihkel Kalamees Eesti Konservatiivsest Rahvaerakonnast, Lauri Luur valimisliidust Terve Koduvald, Jana Malõh valimisliidust Koduvald, Andres Mõis Eesti Reformierakonnast ja Marko Šorin Eesti Keskerakonnast. Foto: Urmas Luik

Pärnu Postimehe debatt jõudis sel nädalal järjega Tori valda, kus oma kavadest andsid aru volikokku pürgijad viiest nimekirjast: Mihkel Kalamees Eesti Konservatiivsest Rahvaerakonnast, Lauri Luur valimisliidust Terve Koduvald, Jana Malõh valimisliidust Koduvald, Andres Mõis Eesti Reformierakonnast ja Marko Šorin Eesti Keskerakonnast.

Esinumbrid on ühte meelt, et Pärnu linna külje all paiknevad asulad on nii palju suuremaks paisunud, et vaja läheb kaht uut kooli. Nendesamade asumite elanike hulgas on elukoha ümberregistreerimine ehk sisse-välja kirjutamine väga levinud. See on vallale suur probleem, mis uutel volinikel lahendada tuleb.

Pikemat arutelu kandidaatidega saab kuulata meie taskuhäälingust. Seal tuleb veel jutuks, milliseks hinnata viimast nelja aastat Tori vallas, kas haldusreformiga peaks edasi minema, kas kõik Tori valla piirkonnad on võrdselt tähelepanu saanud, mis kasu võiks Tori vald lõigata Pärnu lennuväljast ja Rail Balticust, mida saab vald ära teha looduse ja keskkonna heaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles