Kullamäe võttis Sadama peatreeneri ameti vastu

Märt Pilme
, reporter
Copy
Gert Kullamäe (vasakul) tuli Heiko Rannulale appi 2020. aasta alguses.
Gert Kullamäe (vasakul) tuli Heiko Rannulale appi 2020. aasta alguses. Foto: Tairo Lutter

Eesti valitseva korvpallimeistri Pärnu Sadama peatreeneriks sai Gert Kullamäe.

“Oleme rõõmsad, et meie abitreener on võtnud väljakutse vastu ja asunud meeskonna peatreeneri rolli! Aastaid Heiko Rannula kõrval olnud Gert on meeskonna tegemistega kursis ja oligi üsna loomulik käik, et kogemustega treener asub meeskonda juhendama,” teatas Sadam sotsiaalmeedias.

Laupäeval lõpetas Pärnu meeskond koostöö senise lootsi Toomas Annukiga ja tiimi juht Johan Kärp tegi esimesena pakkumise just Kullamäele. Kes saab Kullamäe kõrval abitreeneriks, pole veel teada.

2009. aastal pika ja eduka mängijakarjääri lõpetanud Kullamäe alustas treeneritööd Tartu meeskonna abitreenerina. Aastatel 2012–2017 oli ta juba selle tiimi peatreener ja tüüris Taaralinna satsi 2015. aastal Eesti meistriks.

Gert Kullamäe ja Johan Kärp rõõmustamas eelmise hooaja meistritiitli üle.
Gert Kullamäe ja Johan Kärp rõõmustamas eelmise hooaja meistritiitli üle. Foto: Tairo Lutter

2018. aasta alguses alustas Eesti korvpallilegend tööd Tallinna Kalevi / TLÜ peatreenerina ja püsis sellel tööpostil 2019. aasta alguseni. Pärast seda liitus ta TalTechi meeskonnaga, kus töötas 2019. aasta detsembrini, kui poolte kokkuleppel leping lõpetati. 2020. aasta alguses asus Kullamäe Sadama abitreeneriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles