Nädalast jäi kõlama Augud ekraanil

Raido Keskküla
, arvamustoimetaja
Copy
Praegusel teedelagunemise ajal saab Pärnu Postimees ridamisi vihjeid auklike või muidu kehvade teede kohta.
Praegusel teedelagunemise ajal saab Pärnu Postimees ridamisi vihjeid auklike või muidu kehvade teede kohta. Foto: Andres G. Adamson

Kas sõitsid just läbi löökaugust, mis oleks rehvi peaaegu purustanud? Ära jäta kevadise teedelagunemise käigus tekkinud ootamatut auku enda teada, vaid otsi üles Pärnu Postimehe artikkel “Märgi kehvas seisus teed kaardile!”, klõpsa seal näidatud lingile ja saadki ohtliku koha kaardile kirja panna.

Just sellise lihtsa ja kohe kasutust leidnud rakendusega tulid välja kolleegid ajalehest Sakala, misjärel Pärnu Postimeeski selle algatuse kiiresti üle võttis. Uskumatu lugu, aga ööpäevaga märgiti uude kaardirakendusse 350 halvas seisus teed. Eilseks võis kaardilt silmata juba ligemale poolsada kehvas korrras teelõiku, mida töömehed saavad lappima hakata.

Mitmest Pärnumaa omavalitsusestki kostis kiidusõnu, et kaardirakendust on lihtne ja mugav kasutada. Mõistagi soovime, et kevadise temperatuurikõikumisega lagunevad teed saavad kärmelt korda. Ja kui see rakendus aitab kerge vaevaga üles leida ohtlikud augud ilma järjepidevalt teid läbi kammimata, võidame kõik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles