VIDEO Vaprus lõi eurosarja satsil puuri täis ja tõusis meistriliigas kolmandaks

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnu Vaprus alistas Narva Transi 4:0.
Pärnu Vaprus alistas Narva Transi 4:0. Foto: Svetlana Tšižova

Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond sõitis kõrgliiga 20. vooruks Narva, et madistada sealse Transiga, kes alustab järgmisel nädalal oma teekonda Euroopa Konverentsiliigas.

Igor Prinsi juhendatavad pärnakad alustasid vingelt ja kaheksandaks minutiks juhiti 2:0.

Avavärava puhul tuleb kiita Kevin Aloet, kellele anti äärel liiga palju ruumi ja kaitsja purjetas vastase karistusalasse välja. Seejärel tahtis sööta keskele, ent piirilinlane Sergei Kondrattsev pani jala nii õnnetult pallile vahele, et mänguvahend veeres oma väravasse. Viiv hiljem tõmbas Narva puurivaht Aleksei Matrossov kontrarünnakus Sander Kapperi siruli ja Kevin Kauber realiseeris kindlalt penalti.

Teise poolaja alguses tuli Matrossovilt teine prohmakas, kui ta tõrjus Enrico Veensalu löögi täpselt tühja värava ette ja Kapper sai näsa võrku veeretada. Lõppseisu 4:0 vormistas 86. minutil Joonas Sild, kes jõudis vahetusest sekkununa platsil olla üksnes viis minutit. See oli 22aastasele kaitsjale kõrgliiga esimene värav.

Vapruse eest tegid kõrgliigadebüüdi kolm noormängijat: viimane täiendus Raimond Eino ning klubi kasvandikud Matthias Limberg ja Romet Nigula.

Pärnu sai Narvalt kolm silma kätte tänavu juba kolmandat korda: eelmised matšid lõppesid suvepealinlaste 2:0 ja 1:0 võiduga. Vaprus tõusis tabelis kolmandaks. 22. juulil mängitakse pealinnas lähikonkurendi Tallinna Kaleviga.

Meistriliiga tabel.
Meistriliiga tabel. Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles