Volletiim leidis vigastatud lätlasele asendaja Poolast

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnu võrkpalliklubi esindusmeeskonnaga liitus Ukrainast pärit 26aastane ja 190 sentimeetri pikkune sidemängija Vitalii Parkhomenko.
Pärnu võrkpalliklubi esindusmeeskonnaga liitus Ukrainast pärit 26aastane ja 190 sentimeetri pikkune sidemängija Vitalii Parkhomenko. Foto: Pärnu võrkpalliklubi

Pärnu võrkpalliklubi palkas esindusmeeskonda Ukrainast pärit 26aastase sidemängija Vitalii Parkhomenko, kes peaks tuleristsed saama sel nädalavahetusel Balti ühisliiga mängudes Lätis ja Leedus.

Pärnu tiim värbas 190sentimeetrise ukrainlase olude sunnil, sest selleks hooajaks põhisidemängijaks meeskonda toodud lätlane Karlis Abelitis sai reedeses mängus Tallinna Selveri vastu vigastada ega ole teada, kui pikaks tema mängupaus kujuneb.

Pärnu meeskonna mänedžeri Reio Tilga sõnutsi uuris klubi pärast Abelitise vigastust agentidelt, millised mängumehed on praegu suvepealinlastele jõukohase eelarvega saadaval, ja sai vastuseks, et jala ühe Poola meistriliiga klubi ukse vahele saanud Parkhomenko panide maal lepingut ei saa ja on vaba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles