Avalik pöördumine Keskerakond: Kas tõesti ajab Isamaa Toompeal üht ja Pärnu linnas teist poliitikat? (1)

Avo Keel
, Eesti Keskerakonna Pärnumaa piirkonna esimees
Copy
Keskerakond kutsub Pärnu volikokku kuuluvaid Isamaa esindajaid hääletama parkimistasude tõstmise küsimuses südametunnistuse järgi, mitte aitama kaasa suurendada niigi keerulises majandusolukorras inimeste maksukoormust.
Keskerakond kutsub Pärnu volikokku kuuluvaid Isamaa esindajaid hääletama parkimistasude tõstmise küsimuses südametunnistuse järgi, mitte aitama kaasa suurendada niigi keerulises majandusolukorras inimeste maksukoormust. Foto: Urmas Luik

Homme toimub Pärnu linnavolikogus parkimistasu tõstmise eelnõu teine lugemine, mille vastuvõtmise korral suureneb nii kohalike elanike kui ka linnakülaliste maksukoormus. Jälginud riigikogu istungeid ning Isamaa juhtpoliitikute sõnavõtte, mis kritiseerivad teravalt maksutõusu ja uute maksude kehtestamist, on äärmiselt kahetsusväärne, et Pärnu linnas tegutsetakse risti vastupidi.

Eriti nõutuks teeb see, kuidas käitub Isamaa fraktsioon, kes ei seisa parkimistasude tõstmise vastu. Sealhulgas tegutseb kahepalgeliselt Pärnu linnavolikogu esimees Andres Metsoja, kes mõistab parlamendis viibides ühemõtteliselt hukka Reformierakonna valitsuses kavandatava maksukoormuse tõusu, kuid hoiab kodulinna volikogus selles küsimuses tagaplaanile. Öeldakse, et vaikimine tähendab nõusolekut. Kas tõesti ajab Isamaa Toompeal üht ja Pärnu linnas teist poliitikat?

Olukorras, kus Eesti majandus on langenud kuus kvartalit järjest ja järgnevatel aastatel tõuseb märgatavalt meie inimeste maksukoormus, on Pärnu linnavolikogu Keskerakonna fraktsioon parkimistasude tõstmise vastu.

Keskerakonna Pärnumaa piirkonna esimees Avo Keel.  

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles