Pärnu võrkpalliklubi mängis suure edu maha ja jätkab võiduta

Copy
Pärnu võrkpalliklubi meeskond kaotas Balti liigas teise mängu järjest. 
Pärnu võrkpalliklubi meeskond kaotas Balti liigas teise mängu järjest. Foto: Urmas Luik

Pärnu võrkpalliklubi oli Balti liigas lähedal võiduarve avamisele, ent kaotas koduväljakul Daugavpilsile 2:0 eduseisust 2:3. 

Rainer Vassiljevi hoolealused näitasid avageimis võimu, kui võitsid esimese vaatuse kindlalt 25:16. Teine geim oli tasavägine, ent seegi kaldus suvepealinlastele (27:25).

Seejärel läks kõik nässu: kolmandas säras veel tablool 15:15, ent siis said külalised mängu käima ja võidutsesid 25:21. Neljandaski olid pärnakad lähedal mängu lõpetamisele (21:17), ent siiski mängiti korralik eduseis maha ja kaotati 26:28. 

Seega tuli kolmest punktist suu puhtaks pühkida, sest viienda geimi võit annab tabelisse kaks silma. Viimaks ei saadud kätte seda kahtegi ja tuli leppida ühega, sest kahe ja poole tunnine lahing lõppes lätlaste 15:12 rõõmustamisega.

Pärnu resultatiivseim oli 20 punktiga Toms Švans, kes lõi maha 47 protsenti tõstetest. Kapten Andrus Raadik lisas 16 silma (38%). Daugavpilsi sangariks tõusis Sandis Vilcāns (62%), kes kogus üleplatsimehena 27 punkti.

Pärnakad kaotasid Balti liiga avavoorus 1:3 kodusaalis Jekabpilsi Lušile.

Suvepealinlased noolivad Balti liiga esimest võitu 26. oktoobril, kui külla sõidetakse Võru Barrusele. Kolmapäevaks sõidetakse Poola CEV Challenge Cupi 1/32-finaali kordusmängule, kui vastamisi minnakse Ukraina mulluse hõbedasatsi ehk Horodoki Epicentr-Podolyanyga. Avamatš kaotati Pärnus 0:3. 

Tagasi üles