Piletimäng: pidutse tantsumuusika staaridega Sugaris!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kym Mazelle.
Kym Mazelle. Foto: Erakogu

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Augusti esimesel nädalavahetusel meelitab Pärnu magusaim ööklubi Sugar peole kahe artistiga, kes on teinud endale Euroopas klubimuusikas nime.

Nii astub reedel, 3. augustil Sugari lavale mustanahaline souli- ja house-laulja Kym Mazelle, kelle viimase aja suurim hitt oli 2006. aastal toodetud kaver Candi Statoni 1976. aasta diskoloost “Young Hearts Run Free“. Mazelle lendas hitiga Briti singlimüügitabeli 20 esimese hulka.

Päev hiljem väisab Sugarit DJ Graham Sahara, kes on olnud aastaid Ibiza ööklubi Pacha resident-DJ.

Loosime Sugarisse terveks nädalavahetuseks välja 3x2 pääset

Võitmiseks vastake õigesti küsimusele “Kas Kym Mazelle on pärit Briti saartelt või USAst?”.

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 1. augusti keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas paari aasta eest kiitis Kroonika veergudel Üllar Jörbergi muusikat peaminister Andrus Ansip või presidendiproua Evelin Ilves?” õige vastus on Andrus Ansip.

Kogu nädalavahetuse saavad koos kaaslasega pidutseda Ülejõel asuvas Kentuki Lõvi pubis Taimar Tiits ja Marko Isand.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles