Sugarit väisab kuulus briti DJ-duo

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audiowhoresi Graham Lord ja Adam Unsworth keerutavad laupäeval plaate Pärnus.
Audiowhoresi Graham Lord ja Adam Unsworth keerutavad laupäeval plaate Pärnus. Foto: promo

Homme hullutab Pärnu ööklubis Sugar rahvast briti DJ-duo Audiowhores, mis ründas tänavu kevadel tantsumuusika edetabeleid oma superhitiga “Sometimes”.

Duo liikmed Graham Lord ja Adam Unsworth kohtusid 2000. aastal kogemata ühes väikeses Briti klubis ja sellest sai Audiowhoresi nime all alguse edukas koostöö.

Inglismaa tööstuslinnast Manchesterist pärit mehed on tootnud hulgaliselt remikse plaadifirmadele Soulfuric, MN2S, Peppermint Jam jt.

Audiowhoresi on iseloomustatud kui eeskujulikku house-tantsumuusika tootjat ja remiksijat, kelle muusikast ei puudu sügavad ja meelierutavad sound’id. Nende DJ-tööd on nimetatud tehniliselt briljantseks.

Audiowhoresi 2001. ja 2002. aasta remiksid “Got My Eyes On You”, “Lost Connection EP” ja “House Music All Night” kasseerisid kohe ATFC muusikaprodutsentide auhinna.

2006. aastal tootsid mehed hüpnootilise remiksi The Rhythm Slavesi loost “Show Me” ja koos Timmy Vegase ja Barbara Tuckeriga suvehiti “Dutty Funk (We Can Do)”.

Tänavu kevadel sai duo maha hitiga “Sometimes”, mis levis kulutulena mööda Euroopa tantsusaale.

Britte soojendab ja jahutab DJ-puldis kohalik kuulsus Kristjan Hirmo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles