Pärnu linnavalitsus jagas tiitleid

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Pärnu linnavalitsuse eilsel istungil selgusid hariduse ja muusika aastapreemia laureaadid ning jagati preemiad tublimatele haridustöötajatale.

Pärnu linna 2012. aasta muusika aastapreemia (750 eurot) määrati mittetulundusühingule Pärnu kontserdibüroo Pärnu suvemuusika traditsiooni taaselustamise ja arvukate mitmekülgsete muusikasündmuste jätkuvalt eduka korraldamise eest.

Muusika aastapreemia antakse üle täna õhtul Pärnu kontserdimajas enne hooaja avakontserdi algust. Eesti Kontserdi populaarse kontserdisarja “Kuldne klassika” avakontserdil esitab Eesti riiklik sümfooniaorkester Olari Eltsi juhatusel Prantsuse heliloojate Claude Debussy ja Maurice Raveli muusikat. Soleerib Jaapani sopran Eri Nakamura.

Hariduse aastapreemia pälvis Pärnu kunstikool. 1900 euro suurune preemiasumma antakse üle 5. oktoobril, rahvusvahelise õpetajate päeva puhul Pärnu kontserdimajas toimuva kontserdi eel.

Samas saavad oma 810 euro suuruse autasu koos eile omistatud tiitliga kätte ka tänavused tublimad haridustöötajad.

Aasta õpetaja tiitli pälvisid Pärnu ühisgümnaasiumi ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse õpetaja Õnnela Kukk, Pärnu Mai lasteaia ja Pärnu toimetulekukooli muusikaõpetaja Kairi Kuusk ning Pärnu spordiseltsi Kalev spordikooli direktor Reet Palm.

Aastate õpetajaks nimetati Pärnu Raeküla kooli muusikaõpetaja Tiiu Künnapas.

Aasta haridusjuhi tiitel omistati Pärnu ühisgümnaasiumi direktorile Mart Kuuskmannile.

Aasta noor õpetaja on Pärnu Vanalinna põhikooli inglise keele õpetaja Kriste Talving ja aasta noorsootöötaja Pärnu õppenõustamiskeskuse koolisotsiaalnõustaja Kersti Kesküla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles