Meelis Kukk: tunnen toimunu pärast siirast kahetsust

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Kukk.
Meelis Kukk. Foto: PP

IRLi Pärnu piirkonna juhatuse liige Meelis Kukk edastas eile Pärnu kesklinnas toimunud märtsiküüditamise ohvrite mälestusürituse läbi mõtlemata korraldamise eest vabanduse.

Järgides MTÜ Tulipisar üleskutset, korraldas IRLi Pärnu linnaosakond eile mälestusürituse Martensi väljakul, kus süüdati küüditatute mälestuseks 5000 küünalt.

„Kahetsusväärselt oli vastavalt linnavalitsusele esitatud taotlusele ürituse lõppaeg kell 21 ja sellele järgnes korraldajapoolne Martensi välja koristamine,“ selgitas Kukk. „IRLi Pärnu linnaosakonna nimel palun vabandust ürituse läbi mõtlemata korraldamise eest ja tunnen toimunu pärast siirast kahetsust,“ sõnas Kukk.

Pärnakaid häiris, et vaid kolm tundi pärast küünalde süütamist lükati linnarahva silme alla kopa ja labidate abil põlevad küünlad kokku. Nii mõnigi arvas, et mälestusküünaldel tulnuks lasta lõpuni põleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles