Pärnumaal selgusid kaunimad kodud

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu hinnati Pärnumaa Kauni kodu konkursil eramute arvestuses parimaks perekond Stokkeby kodu Vändras Kalda tänaval.
Mullu hinnati Pärnumaa Kauni kodu konkursil eramute arvestuses parimaks perekond Stokkeby kodu Vändras Kalda tänaval. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Kodukaunistamise Pärnumaa toimkond tänavused kaunima kodu konkursi võitjad Pärnu maakonnas, keda autasustab Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves 16. augustil Saaremaal.


Pärnu maavanem Toomas Kivimägi tunnustab vastuvõtuga 17.juunil igast klassist kolme parimat.



Eramute klassi kauneim kodu on perekond Kirstil Kõima külas, Audru vallas.



Esikolmikusse jõudsid Velda Lainoja ja Kaido Lemberi elamu asukohaga Jõekalda tee 51 Silla külas Paikuse vallas ning korterelamu Kooli 7, Are alevikus Are vallas.



Hoonete rühmas võlus toimkonna ära elamugrupp Oja 2, 4, 6, 8, 10, 12 Are alevikus.



Ära märgiti perekond Jaamre ja Milvi Langeprooni elamud Metsa tee 6 ja 8 Tihemetsa alevikus Saarde vallas ning OÜ Strömbergi ja perekond Urla elamu Tahkuranna külas Tahkuranna vallas.



Kõige looduslähedasem keskkond oli Kastna puhkekülas (OÜ Jalmer) Kastna külas Tõstamaa vallas.



Esikolmikusse jõudsid Postikooli puhkemaja (omanik Jaak Hurt) Rabakülas Surju vallas ning Ellen Maueri ja Ats Sepa elamu Urumarja külas Tori vallas.



Talude, turismitalude ja suvemajade grupis võitis Uueda turismitalu (perekond Uus) Nurme külas Sauga vallas. Ära märgiti Kairi Burki ja Erik Lindmetsa Ommi talu Jänistvere külas Koonga vallas ning Liia Matsalu ja Jaak Kõrtsi suvekodu Tahkuranna külas Tahkuranna vallas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles