Lavassaare külaselts asub toimetama

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merle Lillak, Leida Rehtla ja Rivo Kajo tõid sel suvel Lavassaare külaseltsi nime avalikkuse ette Audru valla päevadel, kus selts reklaamis end, müüs “Turba paid” ja pirukaid.
Merle Lillak, Leida Rehtla ja Rivo Kajo tõid sel suvel Lavassaare külaseltsi nime avalikkuse ette Audru valla päevadel, kus selts reklaamis end, müüs “Turba paid” ja pirukaid. Foto: Urmas Luik

Kui Lavassaare liitub Audru vallaga ja alevi haldusüksus kaob, võiks olla just Lavassaare külaselts kohaliku kogukonna ühendaja ja liitja, tõdesid külaseltsi aktiivi liikmed.

Lavassaare ja Audru valla liitumiseks valmistumine tõi kaasa Lavassaare kogukonna liitumise, mis tipnes selle aasta 17. märtsil külaseltsi loomisega.

Milliste mõtetega selts kokku tuli ja mida tahab ära teha, sellest kõnelevad seltsi eesotsas tegutsevad Merle Lillak, Leida Rehtla ja Rivo Kajo – kõik Lavassaare elanikud. Lillak on seltsi juhatuse esimees ning Rehtla ja Kajo juhatuse liikmed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles