Sampo ja SEB tõstavad novembris teenustasusid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sampo Panga logo.
Sampo Panga logo. Foto: Peeter Langovits.

Sampo Pank ja SEB tõstavad vastavalt 2. ja 6. novembrist teenustasusid.

Sampo võtab esmaspäevast kasutusele arvelduskontost ja teleteenuste lepingust koosneva kontopaketi füüsilisele isikule maksumusega 30 krooni kuus. Tasu võtab pank kord poolaastas mais ja novembris, selgub panga uuest hinnakirjast.


Kui klient on poole aasta jooksul olnud privaatpanganduse klient või tema pangateenuste kasutamise ulatus on olnud vähemalt kolm teenust, siis kontopaketi tasu ei rakendu.

Varem oli pangas arvelduskonto avamine ning interneti- ja telefonipangaga liitumine tasuta.

Muuhulgas tõstab Sampo sularaha sissemaksete hinda võõrale kontole viie krooni võrra 30 kroonile, sularaha väljamaksete protsent suureneb 0,25 protsendilt 0,4 protsendile ja minimaalselt saab väljamakseid teha senise 25 krooni asemel 30 krooni ulatuses.

Kroonides maksete paketi kuutasu kallineb 110 kroonilt 150 kroonile ning krooni- ja euromaksete paketi kuutasu 150 kroonilt 190 kroonile.
Pangakaartide asendamine muutub tasuliseks. Tavalise deebetkaardi asendamine hakkab maksma 15 krooni, Visa Goldi ja Visa Premieri asendamine vastavalt 25 ja 30 krooni.

Pank hakkab võtma deebetkaardi hooldustasu ka seitsme- kuni 20aastastelt ja üle 60aastastelt klientidelt. Infopäringud teiste pankade sularahaautomaatidest muutuvad tasuliseks.

Krediitkaardi Freestyle intressimäär suureneb 19 protsendilt 21 protsendile aastas kasutatud limiidilt.

Arvelduskrediidi avamine hakkab maksma 100 krooni. Kallinevad püsi- ja väljaminevate maksete hinnad. Näiteks muutub pangasisene püsimakse tasuliseks, hakates maksma 2.50 krooni, püsimakse teise panka kallineb kolmelt kroonilt kuuele kroonile.

Kuigi hinnad tõusevad kõigil klientidel, tegi Sampo eraldi programmi, millega liitumine annab lisasoodustusi panga aktiivsetele klientidele.
SEBi uue hinnakirja järgi tõstab pank järgmisest reedest valuutavahetuse hinna 15 kroonilt 35 kroonile. Mobiilimakse hakkab maksma üks kroon, kaardiga tasumine maksemooduli vahendusel üheksa krooni.

Muudatused toimuvad SEBi tšekkide ostu ja lunastamise, välisarvelduste täiendavate teenuste ja konto väljavõtete hinnakirjas.

Krediidipank ja Swedbank on sel kuul teatanud, et neil pole plaanis lähiajal teenuste hinnakirjas muutusi teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles