Egon Kaur: Üritame endast maksimaalse anda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egon Kaur.
Egon Kaur.
Täna õhtuks selguvad Võrus autoralli Eesti meistrivõistluste esimese etapi võitjad. Rallisõitja Egon Kaur,
kas olete koos paarimehe Erik Lepiksoniga valmis kõrge koha eest võitlema?

Kui rääkida meestest, siis kinnitan, et oleme optimistlikult meelestatud. Meie päevinäinud võistlusauto Subaru Impreza WRX STI läbis põhjaliku noorenduskuuri. Pärast eelmise hooaja viimast võidusõitu, Walesi rallit tugevdasid kuldsete kätega meistrimehed auto veidi pehmeks sõidetud kere ja vahetasid välja kõik detailid, mis tundusid kahtlased.



Kui palju olete saanud talvetingimustes treenida?


Täpseid numbreid ei oska nimetada, kuid võin kinnitada, et oleme sel talvel lumistel ja jääga kaetud teedel kogunud päris palju testikilomeetreid. Palju oleme pannud rõhku rajalegendi koostamisele ja omavahelise suhtlemise viimistlemisele.



Talv on minu lemmikaastaaeg, eriti kui on ka korralikult lund ja jääd.



Eelmisel hooajal tulite Eesti meistrivõistlustel N-rühmas Ott Tänaku ekipaaži järel hõbedale ja kaks aastat varem võitsite pronksi. Kas nüüd on aeg kulla järele minna?


Alati tuleb latt seada võimalikult kõrgele. Konkurents on tugev ja enda maksmapanemine ei ole kindlasti lihtne. Meie auto on põhikonkurendi Tänaku masinast veidi vanem, kuid see ei pruugi olla määrav tegur. Igal juhul üritame juba esimestel kiiruskatsetel endast maksimaalse anda.



Kes peale Tänaku on teie tugevamad vastased?


Stardime Oti järel neljandana ja meie järel tulevad Margus Murakas, Priit Saluri, Margus Remmak, leedulane Martynas Samuitis ja Agu Aho. Kõik nad on väga suurte kogemustega rallisõitjad.



Kui palju võib talverallil rehvivalikuga alt minna?


Talvel on tunduvalt lihtsam kui suvel. Meil on valida nii Michelini kui Pirelli piikrehvide vahel. Usun, et teeme õige valiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles