Uskumatu, aga tegelik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabiauto.
Kiirabiauto. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Augustis akent avama minnes kaotasin teadvuse ja kukkusin nii hullusti, et mulle kutsuti kiirabi. Kui kiirabi kohale jõudis, olin juba teadvusel, aga pea valutas kukkumise tagajärjel. Läbivaatusel otsustati, et pean nendega haiglasse sõitma. Tänan kõiki haigla töötajaid, kes sel ööl tööl olid! Millise põhjalikkusega nad kõike tegid.

Järgmisel päeval tundsin ennast rahuldavalt ja palusin raviarstil end haiglast välja kirjutada. Kerge see ei olnud, sest taheti uurida, mis oli teadvusekaotuse põhjus. Omal vastutusel õnnestus mul haiglast välja saada, kuid arst soovitas lasta ennast neuroloogil uurida.

Läksin perearsti juurde ja palusin saatekirja neuroloogile. Ega see nii libedalt läinudki, aga lõpuks sain oma tahtmise. Saatekiri käes, ruttasin haiglasse vastuvõtuaega kinni panema. Sain selle 30. septembriks. Ilus kiri oli, et olete oodatud doktor selle ja selle juurde 30. septembril kell 15.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles