Piimajõe farmis näeb laps lüpsi

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halinga osaühing on võtnud südameasjaks maaelu ja piimatootmise tutvustamise lastele, seekord olid tunnisel huvikäigul Piimajõe farmis Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi viiendate, kuuendate ja seitsmendate klasside õpilased.
Halinga osaühing on võtnud südameasjaks maaelu ja piimatootmise tutvustamise lastele, seekord olid tunnisel huvikäigul Piimajõe farmis Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi viiendate, kuuendate ja seitsmendate klasside õpilased. Foto: Ants Liigus

Baltimaade ja Skandinaavia suurima, 2100 lüpsilehma kohaga Piimajõe farmis ollakse harjunud lastega, kes siin töötegemist uudistavad.

Jaanikuu alguses käisid farmis lehmalüpsi ja vasikaid vaatamas Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi alg- ja põhikooliosa õpilased, kelle huvikäiku juhatasid kohalikud noored Maria Indermitte ja Raili Aarna, kes suviti Halinga osaühingus jõukohast tööd tegid ja jätkavad õpinguid kõrgkoolis.

“Käitute korralikult, et lehmi ei ehmataks,” ütlesid neiud lastele siniseid kilesusse jalavarjude katteks jagades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles