Väike-Kuke parklas saab kord majja kevadel

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike-Kuke tänava äärde valesti pargitud autod sunnivad teisi sõidukeid aeg-ajalt lausa kõnniteele sõitma ja ohustama seal liikuvaid jalakäijaid.
Väike-Kuke tänava äärde valesti pargitud autod sunnivad teisi sõidukeid aeg-ajalt lausa kõnniteele sõitma ja ohustama seal liikuvaid jalakäijaid. Foto: Ants Liigus

Pärnus Väike-Kuke ja Suur-Posti ristmiku lähedal Säästumarketi juures tekitavad valesti pargitud sõidukid alatihti liiklusohtlikke olukordi, sest takistavad mööda Väike-Kuke tänavat liikuvaid autosid.

Väike-Kuke tänavat pidi sõitvate juhtide ebameeldiva olukorra põhjus on proosaline: autot parkivad juhid jätavad tähelepanuta mõlemale poole tillukest parklat paigaldatud lisateatetahvli, mis ometi näitab täpselt, kuidas peab autot parkima. Selles kohas tuleb parkida paralleelselt kõnniteega, mitte risti, mida ikka ja jälle tehakse.

„Tegelesime eelmisel nädalal selle probleemiga neljal päeval,” vahendas politsei- ja piirivalveameti Lääne prefektuuri pressiesindaja Heiko Leesment Pärnu politseijaoskonna patrulli- ja liiklusjärelevalvetalituse juhi Sander Peremehe sõnu. „Neljapäeval, 9. oktoobril kella 12 paiku parkis seal valesti neli autot, probleemi lahendamiseks võeti ühendust auto omanike või kasutajatega.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles