Lähenev suvi tõmbab tööturu käima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tahkuranna golfikeskuse väljakutel ringi vurav greenkeeper Ingrid Hinn on valmis suvehooajaks appi palgatavaid noori kolleege välja õpetama. “Väljaku hooldaja töö on mõnus, sest saab palju õues olla,” kiidab ta.
Tahkuranna golfikeskuse väljakutel ringi vurav greenkeeper Ingrid Hinn on valmis suvehooajaks appi palgatavaid noori kolleege välja õpetama. “Väljaku hooldaja töö on mõnus, sest saab palju õues olla,” kiidab ta. Foto: Mailiis Ollino

Mida lähemale suvele, seda aktiivsemaks Pärnumaa tööturg muutub. Kui linnas leiab hooajalist teenistust peamiselt majutusasutustes ja söögikohtades, saab maal teenida (lisa)raha metsas ja golfiväljakul.

Olgugi et osa tööandjaid on personaliotsinguga juba lõpusirgel või vähemasti poole peal ning nii mõnigi loodab abikäsi leida järgmisel nädalal Pärnu kontserdimajas toimuval töömessil, lähevad paljud värbamiskonkursid suveni välja. Töökuulutustel tasub silma peal hoida, sest pakkumistele tuleb iga päev lisa.

Maale raha teenima

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles