Tõstamaa digipäev vaimustas eriti väikekoolide õpilasi

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõstamaa digipäeval osalenud seitsme kooli õpilased proovisid silma täpsust digitaalsel laskesimulaatoril ja olid elevil võimalusest valmistada animafilm, mille stsenaarium oli vaja kiiresti teoks teha.
Tõstamaa digipäeval osalenud seitsme kooli õpilased proovisid silma täpsust digitaalsel laskesimulaatoril ja olid elevil võimalusest valmistada animafilm, mille stsenaarium oli vaja kiiresti teoks teha. Foto: Urmas Luik

“Nii, alustame, sina grillid mammutit vulkaani kohal, siis lendab kraatrist välja kivi ja enne, kui see tabab reisilaeva, lendab ufo kohale ja päästab reisijad,” seletas rühm õpilasi läbisegi animatsiooni töötoas, täites minutise filmi tegemise ülesannet.

Animatsiooni töötuba õpetaja Aimar Silivälja juhendamisel oli üks kuuest, mille Tõstamaa keskkool digipäeval avas.

Digipöörde meeskonna algatud ettevõtmine tõi Tõstamaa mõisakooli ligemale sada 5.–9. klasside õpilast piirkonna väikestest maakoolidest Lindilt, Varblast, Lõpelt, Kihnust, Koongast ja naabermaakonnast Läänemaalt Virtsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles