Hea kodu on seal, kus Läänemere lained loksuvad

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura ja Jorma Rotko armastavad merd niivõrd, et on seadnud Pärnu-kodus sisse meretoa, kus Jorma kirjutab ja Laura hoiab oma mereteemalist kollektsiooni. Jorma käes ja laual on tema kaks esimest romaani.
Laura ja Jorma Rotko armastavad merd niivõrd, et on seadnud Pärnu-kodus sisse meretoa, kus Jorma kirjutab ja Laura hoiab oma mereteemalist kollektsiooni. Jorma käes ja laual on tema kaks esimest romaani. Foto: Mailiis Ollino

Staažikad ajakirjanikud Laura ja Jorma Rotko tulid Soomest Tallinna tööle 23 aastat tagasi. Eelmise aasta lõpus kolisid nad uude koju Pärnus, kus Laura sisustab maja ja Jorma kirjutab romaane.

“Pärnu on meile tuttav juba Tallinna ajast, kui vahel siin tööasjus käisime ja kaksikuid aerutamisvõistlustele tõime,” peab Laura suvepealinna koduseks paigaks.

“Kolm aastat elasime Viljandis, kus ka polnud viga: seal elab palju inimesi, kes kasutavad jalutuskeppi nagu minagi, aga seal pole merd,” toetab Jorma kaasa arvamust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles