Pärnu rannajalgpallur sõidab Läti meistermeeskonnaga Euroopa tippturniirile

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu rannajalgpallimeeskonna FC Valicecar treener ning ründaja Aleksei Galkin esindab esmaspäeval Itaalias algaval Euroopa suurimal rannajalgpalliturniiril Euro Winners Cup Läti rannajalgpalli meistermeeskonda BFS Zep.
Pärnu rannajalgpallimeeskonna FC Valicecar treener ning ründaja Aleksei Galkin esindab esmaspäeval Itaalias algaval Euroopa suurimal rannajalgpalliturniiril Euro Winners Cup Läti rannajalgpalli meistermeeskonda BFS Zep. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu rannajalgpallimeeskonna FC Valicecar treener ja ründaja Aleksei Galkin esindab esmaspäeval Itaalias algaval Euroopa suurimal rannajalgpalliturniiril Euro Winners Cup Läti rannajalgpalli meistermeeskonda BFS Zep.

BFS Zep meeskonda juhendab Läti rannajalgpallikoondise peatreener Mihails Busels ja selleks suurturniiriks on meeskond leegionäridena kaasanud meie mehe Galkini ja kaks Venemaa rannaliiga mängijat.

Galkini meeskond loositi C-alagruppi, kus neile astuvad vastu brasiillastega täiendatud Venemaa meistrivõistluste hõbedameeskond BSC Krylia Sovetov, Itaalia tippmeeskond ASD Viareggio, kus mängivad mitu Itaalia rannajalgpallikoondise mängijat ja Jaapani rannajalgpalliäss Ozu, ja Saksamaa meister Rostocker Robben. 

Selliste meeskondadega samasse alagruppi kuulumine paneb BFS ZEPi autsaideri seisusesse, mis Galkini arvates võib neile kasu tuua. "Paberil oleme kindlasti alagrupi kõige nõrgem meeskond, aga tean, et meie meeskond on kõvasti trenni teinud. Anname endast kõik ja ma ei välista, et võime pakkuda nii mõnegi üllatuse" lausus Galkin.

Euroopa klubide karikavõistlused ehk Euro Winners Cup alustab mängudega 23.mail Itaalias Catanias, kus Eesti rannajalgpalli esindab Eesti meistermeeskond BSC Peugeot. Esimest korda saavad tiitli eest võidelda naisedki ja Eestit esindab naisteturniiril Nõmme Kalju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles