Galerii: Suur-Jõe tänaval kärgatas kaks plahvatust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnus Suur-Jõe tänaval asuval tühermaal toimus täna õhtul kella poole seitsme paiku kaks plahvatust.

Lääne päästekeskuse valvepressiesindaja sõnade kohaselt sai häirekeskus teate plahvatustest kolmelt erinevalt helistajalt.

Esimese teate, et Pärnus Suur-Jõe tänaval asuva garaažikompleksi juurest kõlas plahvatus, sai häirekeskus kell 18.42. Sündmuskohale jõudnud päästjad leidsid eest tünnis põleva ebaseadusliku lõkke, mille nad kustutasid.

Päästjad leidsid Suur-Jõe tänavalt kahe plahvatuse jäljed. Millest plahvatused alguse said, päästjatel välja selgitada ei õnnestunud.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Ruth Vilusaare teatel võisid esialgsetel andmetel paugud olla põhjustatud garaažide juures pidutsenud ja alkoholi tarvitanud seltskonna tegevusest. Politseil sündmuskohal teo toimepanijat välja selgitada ei õnnestunud. Küll vestles Politsei seltskonnas viibinud inimestega ja selgitas neile olukorra tõsidust.

Sündmus lõppes kella kaheksa paiku. Esialgsetel andmetel keegi juhtunu käigus viga ei saanud, samuti ei ole politsei saanud teateid varalisest kahjust. 

Lääne päästekeskuse valvepressiesindaja kinnitas, et seoses Suur-Jõe tänaval aset leidnud sündmusega inimestele ohtu ei ole. "Muidu ei oleks päästjad sündmuskohalt ära läinud," sõnas ta.

Väljakutsele reageerisid päästjad, demineerijad ja politsei, kes kontrollisid ala ja otsisid võimalikku plahvatuse asukohta. Samuti oli kohapeal kiirabi.

Politsei palub kõigil juhtumi tunnistajatel või neil, kellel on selle kohta rohkem informatsiooni, anda sellest teada telefonil 612 3000 või meiliaadressil laane@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles