Piltuudis: surfarid tõstsid taevasse heategevusliku lohemere

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lohed Pärnu ranna taevas.
Lohed Pärnu ranna taevas. Foto: Alina Birjuk

Nädalavahetusel toimunud Aloha Kite Challenge meelitas võistlema mitukümmend lohesurfarit ja kogus Pärnu merepääste seltsile heategevuskampaania korras toetust.

Laupäeval tõstsid 64 lohesurfarit korraga oma lohed taevasse. Mereaastale kohaselt oli selle ettevõtmise eesmärk heategevus: iga üles tõstetud lohe eest oli Saarineni maja lubanud Pärnu merepääste seltsile viis eurot annetada. 

Foto: Alina Birjuk
Foto: Alina Birjuk

Saarineni maja tõstis annetatava summa aga hiljem 500 eurole.

"Sel aastal lisandus rajasõidu klassile Big Air, mis pakkus pealtvaatajatele vaatemängulisust. Meie võistlus on alati olnud hüppelauaks uutele võistlejatele ja sellelgi korral olid stardis võistlejad, kes üllatasid oma hea tasemega," rääkis võistluste koordinaator Kerli Otti.

Seitsmendat korda toimunud ürituse peakorraldaja Taavi Holteri ütlust mööda pandi tänavu peale lohesurfi võistluse suuremat rõhku meelelahutusele. 

"Alohale omaselt toimusid õhtuti tasuta kontserdid," lisas ta.

Reedeõhtune peaesineja oli Triana Park Lätist, neid soojendas kohalik rokibänd Charlemagne. Laupäeva õhtul astusid Aloha surfiklubi juurde püstitatud laval üles Steven Ilves, Steps to Synapse ja Leslie Da Bass.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles