Rannahotelli taga näeb lastemoodi

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmandat korda Pärnus peetava Liivakaru-nimelise lastemoeürituse üheks osaks on moe-show’d, kus näeb väikeste modellide seljas Eesti uusimat lastemoodi.
Kolmandat korda Pärnus peetava Liivakaru-nimelise lastemoeürituse üheks osaks on moe-show’d, kus näeb väikeste modellide seljas Eesti uusimat lastemoodi. Foto: Erakogu

Täna ja homme Rannahotelli-tagusel õuealal toimuv Liivakaru moeüritus toob nädalavahetuseks Pärnu üle 20 Eesti lasterõivaste ja muu lastekauba tootja, nende kõrval mitu põnevat tegijat välismaalt.

Kolmandat korda suvepealinnas Liivakaru-nimelist lastemoeüritust korraldava stilisti ja blogija Kirsi Altjõe kinnitusel tuleb seekordne sündmus suurem ja kirevam ning kestab ühe päeva asemel kaks.

Programmi mahuvad moe-show’d, kus väikesed modellid näitavad viimaseid lastemoe-trende, avatud on poed, esinevad AllStarzi tüdrukud ja Laine Mägi tantsukooli õpilased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles