Summer: Muusika päästis meid elu hammasrataste vahelt

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võib öelda, et Summer naudib muusikat vaid hobina. Kui esinemisi pakutakse, siis bänd ikka lavale astub, kuid ilma muusikatagi on mehe elu täis põnevust ja rõõmu.
Võib öelda, et Summer naudib muusikat vaid hobina. Kui esinemisi pakutakse, siis bänd ikka lavale astub, kuid ilma muusikatagi on mehe elu täis põnevust ja rõõmu. Foto: Ardi Truija

Indrek Raadik ehk Summer ei teagi, mis oleks temast saanud, kui poleks seda hullumeelset perioodi 1990ndatel, mil The Tuberkuloitediga päevast päeva tuuritada tuli.

Muide, bänd tähistab 25. aastapäeva, mis omakorda tähendab, et “Tubekad” astuvad taasiseseisvunud Eesti Vabariigiga ühte sammu.

Nooruspõlve uljus, hullumeelsed seiklused, alkohol ja tihe graafik on asendunud pereelu, tervisespordi ja tööga. Raadik töötab Tallinnas Silberauto salongis kliendinõustajana ja müüb Mercedeseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles