Kahe naise elust sündis lavastus

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
”Mägi” räägib kahe naise eneseotsingutest, tõusudest ja mõõnadest, omavahelistest suhetest, sõprusest, rõõmust ja kurbusest, armastusest ja lapse sünnist, loobumisest ja taasleidmisest.
”Mägi” räägib kahe naise eneseotsingutest, tõusudest ja mõõnadest, omavahelistest suhetest, sõprusest, rõõmust ja kurbusest, armastusest ja lapse sünnist, loobumisest ja taasleidmisest. Foto: Urmas Luik

Pärnakaist koreograafid ja professionaalsed tantsijad Ingrid Jasmin ja Eneli Rüütli näitasid end kahel õhtul Pärnu keskraamatukogu rippsaalis uuest küljest, kui nad astusid üles nüüdistantsulavastusega “Mägi” – see räägib nende mõlema koreograafilisest teekonnast, mida saadab Erki Pärnoja muusika.

Ingrid Jasmin on Laine Mägi tantsukooli õpetaja ja tantsutrupi Lancy koreograaf, Eneli Rüütli aga rahvatantsurühma Tuurit-Tuurit juhendaja ja koreograaf. Mõlema tantsija jaoks oli see esimene publiku ees ülesastumine nüüdistantsustiilis.

Simo Kruusement / PP
Simo Kruusement / PP Foto: PP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles