Korvpalliklubi Paulus teeb Kalurihalli korda (1)

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johan Kärp rõõmustas, et tänu investorite abile saab KK Paulus koduhalli ja linlased järjekordse korras spordikompleksi, kuhu on oodatud sportima nii lapsed kui täiskasvanud.
Johan Kärp rõõmustas, et tänu investorite abile saab KK Paulus koduhalli ja linlased järjekordse korras spordikompleksi, kuhu on oodatud sportima nii lapsed kui täiskasvanud. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu korvpalliklubi Paulus võttis kümneks aastaks rendile Vana-Sauga tänaval asuva Kalurihalli ja investeerib spordirajatise uuendamisse vähemalt 83 684 eurot.

Pärnu linnavalitsus võttis eelmise aasta aprillis soovijatelt vastu pakkumisi halli rentida ja konkursi võitis Pärnu spordiselts Kalev. Et Kalev loobus kasutuslepingu sõlmimisest, anti hall rendile teiseks jäänud Paulusele.

Linnavalitsuse avalike suhete nõuniku Gerli Kõivu teada peab üürnik maksma 1573,8ruutmeetrise spordihalli eest kuus renti 775 eurot või tegema renoveerimistööd rohkem kui 80 000 euro eest. Ümberehituse korral vabastatakse Paulus kuurendist. Sealjuures tuleb renoveerimine Paulusele odavam. Vaid renti makstes kujuneks kümne aasta summaks 93 000 eurot.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles