Noored roolimehed jahtisid Teisipäevaringi auhindu

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Optimistide laevastik sööstab stardiliinilt distantsile.
Optimistide laevastik sööstab stardiliinilt distantsile. Foto: Valdor Telve

Pärnu jahtklubi Optimist klassi noorpurjetajate Teisipäevaringi sarivõistlusel osales 19 paati ja paremus selgitati kahes arvestuses.

Kümne etapi kokkuvõttes tuli esikohale selle aasta Eesti meister Hendrik Holtsmann, võitjale järgnesid Angeliina Maria Isabel Õunap ja Karla Luhar. Tüdrukute seas sai Õunapi järel teise auhinna Lisbeth Taggu ja kolmas oli Romi Safin.

Algajate roolimeeste LHV konkurentsis oli parim võistlussarja üldarvestuses kuuendana lõpetanud Karel Ratnik, teiseks tuli Andreas Sepp ja kolmandaks Pert Salundi ning õrnema soo esikoha vääriliselt seilas Dagne Aasmaa.

"Kolm kuud kestnud sarivõistlus toimus meie klubis juba kolmandat aastat," rääkis Pärnu jahtklubi purjespordikooli noortetreener Tõnis Vare. "Tore on tõdeda, et uusi tegijaid tuleb pidevalt juurde, sel hooajal startis Teisipäevaringi etappidel juba üheksa algajat."

Järgmisel nädalavahetusel lõpetavad meie Optimist klassi purjetajad võistlushooaja Leedus traditsioonilisel Kaunase sügisregatil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles