Rahvahääletusega sai Noortebändi finaali Pärnu bänd

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu bänd Charlemange Noortebändi poolfinaalis.
Pärnu bänd Charlemange Noortebändi poolfinaalis. Foto: Karole Kutsar

Täna südaööl võitis Noortebändi rahvahääletuse Pärnu noortebänd Charlemange, millega kindlustati koht konkursi finaalis. Lisaks andis muusikastuudio Viljandi Vibes eriauhinnana tasuta videosessiooni teisele Pärnu bändile Steps To Synapse'ile.

Tartu poolfinaalis üles astunud ning fännide lemmikuks osutunud Charlemange on Pärnumaalt pärit koosseis, kelle muusika on segu barit-popist, indie-discost ja rockist. 

Poolfinaalide žüriiliige Rauno Kutti, kes ise samuti Pärnust pärit, oli üllatunud, et konkursi tase nii kõrge oli. "Imestasin positiivselt iga bändi puhul."

Ta lisas, et kõik muusikud on professionaalsed, head lugude kirjutajad ja pillimehed. "Ühesõnaga on noortebändid uskumatult heal tasemel."

Möödunud nädalal Tartus, Viljandis ja Tallinnas toimunud poolfinaalidest valis žürii välja neli edasipääsejat. Need on The Notes, Fuqtual, Lepatriinu ning EIXD. 

Charlemange liitub teiste osalistega Noortebändi finaalis 28. oktoobril Tallinnas kinos Sõprus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles