Varsti saab rattaga turvaliselt Pärnust Valgeranda

Riina Martinson
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui tee-ehitus tuleval aastal valmis, pääsevad ratturid ja rulluisutajad Vana-Pärnust Valgeranda või Audru koolini ja sealt edasi Uruste bussipeatuseni.
Kui tee-ehitus tuleval aastal valmis, pääsevad ratturid ja rulluisutajad Vana-Pärnust Valgeranda või Audru koolini ja sealt edasi Uruste bussipeatuseni. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Lihula maantee merepoolsel küljel kulgeb kergliiklustee Vana-Pärnust Valgeranna ristmikuni, nüüd jätkub tee-ehitus sealt Audru suunal ja tuleval suvel Valgeranna parklani.

Audru vallavanema Siim Suursilla selgitusel on tegemist Euroopa Liidu meetmega, mis rahastab keskuslinna ümber olevate elamu- ja puhkealade kergliiklustee võrguga ühendamist. Juba on valminud tee Audru kooli taga asuvast Tiigi elamurajoonist Audru lasteaiani viiva Nooruse teeni, lähiajal saab see veel tänavavalgustuse.

Nooruse teest ehitatakse kergliiklustee piki vana Lihula maanteed Veski bussipeatuseni, siis tuleb renoveeritud Audru sild ja pärast seda jätkub ehitus Käreda teest Lõvi küla ja edasi Valgeranna teeni. See lõik saab samuti valgustuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles