Külateater naerutab publikut

Silvia Paluoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
August Mälgu novelli “Tson Lemberi uus elu” järgi lavastatud rahvatükis teevad kaasa (vasakult) Märt Pärnoja, Lennart Tõnissaar, Kaido Madisson ja Krista Mustonen.
August Mälgu novelli “Tson Lemberi uus elu” järgi lavastatud rahvatükis teevad kaasa (vasakult) Märt Pärnoja, Lennart Tõnissaar, Kaido Madisson ja Krista Mustonen. Foto: Urmas Luik

Kortermaja trepikojatäie elanikuga külas oma teatrit teha on haruldane, aga veel haruldasem, et see teater on tegutsenud 20 aastat ja juubelietendusena tõi lavale saarlase August Mälgu tüki “Tson Lemberi uus elu”.

“Linnainimene saab teatrisse minna, aga meie peame ise tegema,” ütleb Kaido Madisson, kes mängib Naabrimeest ja tuleb lavale üsna tüki lõpus.

Peategelast, laevameest ja madrust Tson Lemberit kehastab Lennart Tõnissaar. Üksikut saare naist Kaju Marist mängib Krista Mustonen ja Laratsi talu peremeest seekord Märt Pärnoja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles