Pallirobot meelitab lapsi lauatennisetrenni

Andris Tammela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äsja Eesti meistriks tulnud Madis Moos ja Ken Talpas-Taltsepp harjutavad vähemalt neli korda nädalas kaks tundi järjest.
Äsja Eesti meistriks tulnud Madis Moos ja Ken Talpas-Taltsepp harjutavad vähemalt neli korda nädalas kaks tundi järjest. Foto: Urmas Luik

Lauatennis nõuab küll püsivust ja rutiinitaluvust, kuid on hea üldfüüsiline treening, mis arendab vastupidavust ja koordinatsiooni.

Pärnu lauatenniseklubi Vint-90 noormehed Mart Luuk, Madis Moos ja Ken Talpas-Taltsepp tulid oktoobris võistkondlikel lauatennisemeistrivõistlustel juunioride vanuseklassis Eesti meistriks. Noormeeste treenerid kinnitavad, et tegu on väga hea saavutusega.

“Tundub, et liigume sinnapoole, et neist tulevad paremad mängumehed kui kauaaegne Eesti esinumber ja praegune koondise treener Vallot Vainula,” muheles poisse juhendav Andres Kull. “Olen nende üle uhke, nad on ikka tegijad.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles