Festival toob kokku kitarrifännid

Karin Klaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel sügisel said kitarrifestivali konkursil ära märgitud Frederik Küüts, Karl Birnbaum ja Siim Siimer.
Eelmisel sügisel said kitarrifestivali konkursil ära märgitud Frederik Küüts, Karl Birnbaum ja Siim Siimer. Foto: Mikk Kirikal

Homme algab Pärnu kolmas kitarrifestival, mis pakub musitseerimisrõõmu mitmekümnele kitarristile ja kontserdielamusi kõigile muusikasõpradele.

Festivali tuntumad esinejad on Esteban Colucci Argentinast ja Heiki Mätlik Eestist, kitarriduona esinevad nad homme õhtul Pärnu raekoja saalis. Samal päeval astuvad kultuuriklubis Tempel üles Tallinna muusikakeskkooli kitarriõpilased juhendaja Vahur Kubjaga ja kell 21 avatakse samas kohas vaba lava.

Ülehomme kell 17 algab Templis kitarristide konkurss, kus Pärnu ja Pärnumaa noored muusikud võistlevad klassikalise, rütmimuusika, bass- ja hobikitarristide ning laulvate kitarristide kategoorias. Hiljem saab kohvikus Versus kaasa elada kollektiivi Rääma Blue 10. aastapäeva kontserdile ja vabal laval esinejatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles