Galerii: Võrkpallurid jõudsid võimsa võiduga karikafinaali

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti karikavõistluste poolfinaali korduskohtumises alistas Pärnu võrkpalliklubi meeskond täna Paides Järvamaa võrkpalliklubi 3:0 ja jõudis 29. detsembril toimuvasse finaali.

Pärnus said pärnakad samast vastasest jagu 3:2 ja Pärnu VK peatreener Avo Keel ootas rasket tööpäeva korduskohtumisestki.

Tegelikkus kujunes hoopis teistsuguseks. Pärnakad vajasid vastaste põlvili surumiseks vaid ühte tundi ja 12 minutit ja mängu võitjas ei tekkinud kordagi kahtlust. Geimivõidud tulid suvepealinna meeskonnale numbritega 25:16, 25:13 ja 25:20.

Pärnu meeskonnas oli parim 15 punkti toonud Taavet Leppik. Tamar Nassar, Harri Palmar ja Edvarts Buivids said kõik kirja kaheksa silma.

Samal ajal kohtusid tulises teises poolfinaalis Tallinna Audentese spordihallis kohalik Selver ja Tartu Bigbank. Et Selver oli võitnud esimese mängu Tartus 3:1, viinuks neid finaali ka 2:3 kaotus. Mängu võitis hoopis Tartu 3:1 ja finalisti selgitamiseks mängiti kuldne geim.

Otsustavas vaatuses oli kindlam Selver, edenedes 25:18 võiduga karikafinaali.

Karikafinaal toimub 29. detsembril algusega kell 19 Selveri koduväljakul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles